marți, 27 august 2013

Cred că reîncep croitoria..

Înainte.. adică în şcoala generală, în liceu şi chiar şi în timpul facultăţii îmi plăcea foarte mult să-mi croiesc haine, să cos, să tricotez şi multe altele. Acum a început din nou să-mi placă şi pentru că nu găsesc la magazine rochii sau fuste care să-mi placă sau să mi se potrivească, iar la croitorie, cu tot cu material, este destul de scump, m-am decis să îmi fac timp să mi le croiesc singură. Asta după ce am trecut peste testul de rabdare şi am greşit 2 fuste până acum. Dar perseverăm :)

Vara asta m-a atras foarte tare inul! Este un material foarte acceptabil pe căldură, iar eu prefer stilul 'casual', mediteranean, şi cât mai natural. La magazinul Sahara s-au găsit materiale care mai de care, aşa că mi-am făcut 2 fuste, una foarte simplă şi una care la spate are stilul Ulyana Sergeenko (îmi plac foarte mult cutele şi funda). 


 

 

















3 comentarii:

  1. Super! Imi plac foarte mult si materialul si croiala. Astept cu interes si alte piese.

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte frumoasa fusta bej. Ce tipar ai folosit? Imi place ca finisezi cu mana.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :) Nu am folosit niciun tipar.. Eu le fac "ochiometric", am dat-o din condei pana s-a potrivit pe mine.. Intr-adevar, am o obsesie cu finisajul, nu imi plac tivurile cusute la masina..

      Ștergere