marți, 17 septembrie 2013

Alţi săculeţi 

M-am tot uitat zilele trecute pe diverse site-uri care comercializează materiale textile pentru casă, cum ar fi cele de la http://www.fabrix.ro/http://cameleontextil.com/printed_poplin#cathttp://www.tesaturi-textile.ro/produse/tesaturi+bumbac/bumbac+imprimat+ungaria etc. În general, le găsesc destul de scumpe, mai ales cele "de firmă", aşa că am făcut o vizită la Bucur Obor şi mi-am luat câte 1 m, 1/2 m ca să mă joc:
 Şi mi-au ieşit aceştia:
Cea mai mândră sunt de aceştia doi, pe care am vrut să îi am pentru când merg în vacanţe, se pune în ei lenjerie intimă, pijama, de obicei lucruri mai delicate. 
 Preferatul meu:
Şi, apropo de hand-made, cumpăraţi hand-made, există pentru orice fel de gusturi! Eu, de exemplu, am luat aceste două porţelanuri pictate manual de la Obor (Iris Portelan, Bistriţa)  


4 comentarii:

  1. Foarte frumoşi săculeţii tăi, Coco. Preferatul meu e tot acela. Şi cele două vase de porţelan sunt foarte drăguţe. Nu ştiam că Iris face şi porţelan cu pictură manuală.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, le-am descoperit in Bucur Obor si mi-au placut :). Incerc sa mai cumpar acum cat mai exista pe piata productii romanesti

      Ștergere
  2. Foarte frumosi, good job ! Multumesc pentru vizita pe blogul meu. O zi frumoasa !

    www.ladyhourglass.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu mare placere! Spor la treaba, faci lucruri foarte frumoase :)

      Ștergere