marți, 27 octombrie 2015

Unde-am fost sambata seara?

Noaptea Alba a Creatorilor si Designerilor de Produs 

Sâmbăta trecută, fetele de la Revista Atelierul (Mihaela Ion și Teo Vlădescu) au organizat ediția de București a unui concept foarte interesant de eveniment - Noaptea Albă a Creatorilor și Designerilor de Produs. O expoziție la care participanții au venit cu produse de autor ce vor apărea într-un catalog al evenimentului, finanțat anul acesta de AFCN.   

O seară frumoasă (n-am stat toată noaptea J), cu figuri pestrițe și pline de prospețime, non-conformism, 'good vibes' cum s-ar spune, talent cât cuprinde și diverse viziuni artistice. Multă muncă din partea organizatorilor care deabia au venit de la Cluj și pleacă apoi la Timișoara pentru ediția de acolo, felicitările mele lor, dar și voluntarilor!

Am avut și fotografi profesioniști care au realizat imagini superbe de la eveniment:
În pregătiri  
Creațiile celor de la Wood Be Nice așteaptă să fie expuse 
Impresionantă forța artistică a lui Carmen Emanuela Popa 
Încep să vină...
Ce m-a impresionat modul cum sunt lucrate bicicletele celor de la Oaky Handcrafted!
Detaliu feminin la Ionela Luncanu 

Câtă gingășie... Sleeping Fairies 
Arhitectură... Ciprian Manda

Tare mult mi-au plăcut oamenii, sunt atâtea fotografii superbe realizate de fotografii de la Revista Atelierul (Alexandru Ștefan, Elena Enciu, Daniela Lazăr, Ramona Croitoru, Elena Gheorghiu) și le puteți vedea pe toate pe https://www.facebook.com/revista.atelierul. Am ales și eu câte să încapă aici, pe blogul meu: 

 
Dânsa e mai specială... Se numește Selena și "activează" în cadrul Institutului Cultural Român (locația evenimentului). Ca în fiecare seară, se aștepta la un somn liniștit pe scaunul de lângă portar, dar, spre disperarea ei, cred că a primit la mângâieri și a fost protagonista atâtor fotografii cât să-i ajungă vieți întregi (că are multe!)  
 Și au mai fost vizitatori speciali
Și, la final, echipa de bază! (am fost mai mulți, dar suntem în diferite poze J 
 Cu drag, un voluntar de la..


2 comentarii: