luni, 11 iunie 2012

Dimineti de aur si matase

Cred ca pot sa fac un album cu diminetile de la ciolpa...

Peisajele de langa Bucuresti sunt superbe, este incredibil cata frumusete exista langa un oras atat de ... urat si zgomotos. Sper ca weekend-ul viitor sa fac o excursie cu bicicleta ca sa pot fotografia campiile si satele dinspre Manastirea Pissiota - Poenarii Burchii, locuri care vin din vremurile vechi, cand au apartinut mosierilor - ele au pastrat memoria acelor vremuri.

Pana atunci... a venit vara !

Mitica.. in doar doua din minunatele lui posturi estivale
Una de'asta daca ti s-a pus pe casa si s-a dus linistea ta! In poza pare tacuta, dar in realitate e o adevarata terorista!  
In schimb, imi place atat de mult sa ascult si sa privesc randunelele cand se converseaza! Au atat de multe de povestit ca nici macar nu au rabdare sa vorbeasca pe rand.
La final, iarasi, drumuri... Cateva detalii de la Manastirea Tiganesti. Plus o frumusete care stie sa stea la pozat

O zi frumoasa!

4 comentarii:

  1. Cat de frumos!!! Ceata in aburii diminetii, flori de camp, orizontul odihnitor vederii, liniste, o camera frumoasa din care sa privesti toate astea... Ce ti-ai mai putea dori?

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga Coco, iti dai seama ca mi-a stat inima in loc vazand locuri dragi cunoscute si la care ma gandesc cu dor. Mai ales poza cu drumul catre Manastirea Tiganesti, inainte de curba. Exact locul ala de unde ai pozat imi provoca atatea emotii cand eram in drum spre manastire. Si poza cu drumul dintre garduri. Ce garduri perfecte! Ce frumos stau copacii aliniati de-a lungul drumului asfaltat! Ce frumos e drumul catre manastirea Tiganesti! Ah, ce frumoase sunt drumulurile catre manastiri!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :) Ma bucur ca ti-au placut! Te astept in Romania sa ne mai plimbam prin Dobrogea pana la Dervent, sa vedem macii si berzele si sa intram in geamia aceea mica dintr-un sat tataresc..

      Ștergere
    2. Vad ca din pacate nu venim in tara in vacanta de vara... Vreau eu sa trag o fuga pe la sfarsitul lui septembrie - inceputul lui octombrie, cand se face mustul (mmmmmmmmmm) Cam o saptamana :-) Eu nu mai pot de dor ;-)
      Ti-am vazut si lucrarile :-) super frumoase, ce rabdare trebuie sa ai sa le faci :-) si ce multa dragoste de frumos :-)

      Ștergere